Nederlandstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorDuitstalige uitvaartbegeleiding Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorSpaanstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorEngelstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | Terramor

Dag en nacht bereikbaar op 072-8449767  

uw omstandigheden bij uitvaart Alkmaar Bergen Heiloo heerhugowaard | Terramor

De kosten van de uitvaart

Terramor Uitvaartzorg heeft gekozen voor een transparante werkwijze. Wij informeren u altijd over de kosten die aan uw keuzen verbonden zijn. Zodra de eerste keuzen zijn gemaakt, ontvangt u van ons een gespecificeerde prijsopgave.

Deze transparantie biedt u en ons voordelen:

Oude uitvaartpolissen

Er zijn in Nederland veel oude uitvaartpolissen in omloop. Deze polissen behouden hun waarde, ook als de toenmalige verzekeraar niet meer bestaat. Bewaar de polissen dus zorgvuldig.

Als wij een uitvaart voor u verzorgen, helpen wij u kostenloos bij het innen van de polissen. Dat bespaart u veel tijd en werk.

Uitvaartverzekeringen

U kunt met elke uitvaartverzekering bij ons terecht.

Er zijn twee soorten uitvaartverzekeringen: natura en kapitaal. Met een naturaverzekering ontvangt u een pakket diensten zoals dat in uw polis is omschreven. Een kapitaalverzekering betaalt een bedrag uit. De verzekerden ontvangen jaarlijks een brief waarin de hoogte van het verzekerde bedrag is vermeld.

APK van uitvaartverzekering

Als u wilt weten wat een uitvaart gaat kosten en of u daarvoor voldoende verzekerd bent, kunnen wij kostenloos een APK van uw uitvaartverzekering(en) voor u uitvoeren.

U ontvangt een overzichtelijk document waarmee u en uw familie in een oogopslag wordt geïnfomeerd. Bel gerust voor een afspraak of neem uw uitvaartwensen en polissen mee naar ons spreekuur.


Het viel me op hoe neutraal hij was in het aanbieden van diverse opties.