Nederlandstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorDuitstalige uitvaartbegeleiding Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorSpaanstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorEngelstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | Terramor

Dag en nacht bereikbaar op 072-8449767

uw omstandigheden bij uitvaart Alkmaar Bergen Heiloo heerhugowaard | Terramor

Werkwijze bij overlijden en uitvaart

Wanneer u ons een uitvaart toevertrouwt, zijn uw omstandigheden, uw wensen en uw gevoelens ons vertrekpunt.

Uw uitvaartbegeleider is beschikbaar en aanwezig op de momenten dat u dat nodig heeft.

U heeft waarschijnlijk ideeën over de wijze waarop u afscheid wilt nemen en hoe u familie, vrienden en belangstellenden afscheid wilt laten nemen. Wij helpen u graag om uw wensen en ideeën te realiseren en zo nodig aan te vullen.

De afscheidsbijeenkomst is een belangrijk onderdeel van vrijwel elke uitvaart. Wij adviseren en assisteren u bij het vormgeven en organiseren van een waardevolle religieuze en niet-religieuze afscheidsbijeenkomst.

Wij voeren voor u de regie over de uitvaart zodat op het juiste moment de benodigde afspraken worden gemaakt en uitgevoerd. Daardoor kunt u uw aandacht richten op datgene dat er voor u werkelijk toe doet.


We wilden graag zoveel mogelijk zelf het afscheid vorm geven. Het was fijn daarbij op jouw kennis en ervaring te kunnen rekenen.