Nederlandstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorDuitstalige uitvaartbegeleiding Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorSpaanstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorEngelstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | Terramor

Dag en nacht bereikbaar op 072-8449767

uw omstandigheden bij uitvaart Alkmaar Bergen Heiloo heerhugowaard | Terramor

Terramor Uitvaartzorg in het kort

Het is belangrijk dat de uitvaart van uw dierbare zo verloopt als u zich dat voorstelt.

U kunt vertrouwen op onze ervaring en vaardigheid om precies datgene te realiseren wat u nodig heeft om later met een goed gevoel terug te kijken op het afscheid en de uitvaart.

Uitvaartzorg

Uitvaartzorg vormt de basis van onze dienstverlening. Ook uw vraag naar voorzorg en nazorg met betrekking tot uitvaart beantwoorden wij op een persoonlijke en informatieve wijze.

Opbaren

Een respectvolle opbaring, zelfs in een gesloten kist, ondersteunt het afscheid. Thuis opbaren is vaak mogelijk.

Rouwcentrum

De sfeer van ons rouwcentrum in Alkmaar is warm en uitnodigend. Kinderen en volwassenen voelen zich er snel op hun gemak.

Mogelijkheden

Er is heel veel mogelijk bij afscheid en uitvaart. Het is te veel om hier alles op te noemen. Wij maken uw wensen graag mogelijk. Neem gerust contact met ons op.

Uitvaart van een kind

De uitvaart van een kind verloopt anders dan elke andere uitvaart. De emoties van de beide ouders verschillen vaak. Dat is heel gewoon. Er zijn veel details waarbij wordt stilgestaan en de uitvaart komt stap voor stap stand. In overleg wordt er afgestemd met de omgeving van ouders en kind.