Nederlandstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorDuitstalige uitvaartbegeleiding Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorSpaanstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorEngelstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | Terramor

Dag en nacht bereikbaar op 072-8449767

uw omstandigheden bij uitvaart Alkmaar Bergen Heiloo heerhugowaard | Terramor

Muziek en beeld

Met muziek en beeld kunt u ook zonder woorden uw gevoelens uitdrukken en uw boodschap overbrengen.

Pianospel in het rouwcentrum, zang bij het open graf of een koor in de aula kunnen bijdragen aan het bijzondere karakter van een uitvaart. De eigen familie en vrienden zijn vaak graag bereid om op deze wijze een bijdrage aan de uitvaart te leveren. Het is ook mogelijk om uw wensen door gespecialiseerde uitvaartmusici te laten realiseren.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw favoriete muziek van uw eigen cd's, uw mediaspeler en uw cassettebandjes van toen af te spelen.

Foto's 'vertellen' zonder woorden over het leven van de overledene. Wij kunnen uw digitale en afgedrukte foto's bewerken tot een beeldverhaal op dvd. De favoriete muziek kan er aan worden toegevoegd. Ook na de uitvaart blijft een beeldverhaal een herinnering voor de nabestaanden.

Op vrijwel elke binnen- en buitenlocatie kan een geluidsopname van de uitvaart voor u worden gemaakt. Een opname op video is uiteraard ook mogelijk.


Een mooi afscheid is belangrijk als een dierbare overlijdt.