Nederlandstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorDuitstalige uitvaartbegeleiding Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorSpaanstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorEngelstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | Terramor

Dag en nacht bereikbaar op 072-8449767  

uw omstandigheden bij uitvaart Alkmaar Bergen Heiloo heerhugowaard | Terramor

Uitvaart voorbespreken

Regelmatig kiezen mensen er voor om wensen met betrekking tot de eigen uitvaart met ons te bespreken en vast te leggen. Soms doen mensen dat voor zichzelf, soms voor hun nabestaanden en vooral omdat het rust geeft.

U kunt ons vragen om advies, hulp en documentatie bij deze voorzorg voor uzelf of voor uw naasten. Vraag ons gerust om de kosteloze wenswijzer.

Uw behoeften en uw familieomstandigheden vormen een belangrijke leidraad bij het vastleggen van de eigen uitvaartwensen. Hoe meer er vooraf wordt vastgelegd, hoe minder ruimte er voor de individuele wensen en gevoelens van nabestaanden overblijft. Wanneer is dat wenselijk en wanneer juist niet? Wij helpen u graag om een passende balans te vinden.

Alle aspecten van afscheid en uitvaart kunnen ter sprake worden gebracht. Desgewenst reiken wij u ideeën aan waarmee u richting kunt geven aan afscheid en uitvaart. Uiteraard worden ook de te verwachten kosten van een uitvaart voor u op een rij gezet. Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak.


Wij kijken niet uit naar ons einde maar als het dan toch ooit zover komt dan vertrouwen wij ons graag toe aan de liefdevolle zorg.