Nederlandstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorDuitstalige uitvaartbegeleiding Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorSpaanstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorEngelstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | Terramor

Dag en nacht bereikbaar op 072-8449767
en 06-24163932

uw omstandigheden bij uitvaart Alkmaar Bergen Heiloo heerhugowaard | Terramor

Mogelijkheden uitvaart

Sommige mensen weten precies hoe ze afscheid willen nemen en hoe de uitvaart er uit gaat zien. Voor anderen is het pas na het overlijden van een dierbare mogelijk om over de uitvaart na te denken.

Sommige mensen hebben behoefte aan een kleinschalige uitvaart. Soms wil men zoveel mogelijk mensen betrekken bij de uitvaart. De één wil spreken, de ander wil muziek luisteren of foto's tonen. Kleinkinderen tekenen op de kist of geven een foto mee. Enkele van de vele mogelijkheden zijn hieronder vermeld.

Vanaf het eerste contact luisteren wij naar uw wensen, denken wij met u mee en reiken wij u mogelijkheden aan voor een passende uitvaart.

Hieronder vindt u enkele onderwerpen die u kunnen helpen bij het nadenken over uitvaart.

Heeft u liever persoonlijk contact?

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis, waarbij alles wat troost kan bieden helpt.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak of bel ons op


Goed luisterend naar onze verhalen, maar ook de verhalen van onze kinderen, heeft hij onze wensen goed vorm gegeven, waardoor wij een heel goed gevoel hebben overgehouden aan het afscheid van mijn vader.