Nederlandstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorDuitstalige uitvaartbegeleiding Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorSpaanstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorEngelstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | Terramor

Dag en nacht bereikbaar op 072-8449767  

uw omstandigheden bij uitvaart Alkmaar Bergen Heiloo heerhugowaard | Terramor

Over u

Rond een overlijden komt u in aanraking met onderwerpen waarmee u zich meestal niet dagelijks bezig houdt. Sommige mensen bereiden zich voor en regelen hun laatste maanden, de uitvaart en de nalatenschap. Anderen laten dat liever over aan hun nabestaanden.

Over een overlijden heeft vrijwel iedereen vragen. De volgende en vele andere vragen werden ons al gesteld: Is het mogelijk om thuis te overlijden? Kan ik de uitvaart nu al regelen? Is de uitvaart voldoende verzekerd? Hoe leg ik mijn wensen vast? Heb ik een testament nodig? Wat te doen als ik niet wil erven?

U kunt bij ons terecht met uw vragen over de onderwerpen waarmee u rond een overlijden te maken kunt krijgen. Hieronder staan enkele onderwerpen waar u alvast meer kunt lezen.

Heeft u liever persoonlijk contact?

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis, waarbij u met soms emotionele en soms praktische keuzen en veranderingen krijgt te maken.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak


Vanaf het eerste tot het laatste moment zijn jullie betrokken geweest dit heeft in totaal een kleine 3 maanden geduurt vanaf het moment dat wij te horen kregen dat mijn vader ernstig ziek was en na 3 maanden overleed.