Nederlandstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorDuitstalige uitvaartbegeleiding Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorSpaanstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorEngelstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | Terramor

Dag en nacht bereikbaar op 072-8449767

uw omstandigheden bij uitvaart Alkmaar Bergen Heiloo heerhugowaard | Terramor

Locaties voor uitvaart

De keuze begraven en cremeren komt bij een uitvaart altijd ter sprake. Er wordt dan al snel gesproken over beschikbaarheid en sfeer van de aula van het crematorium of de begraafplaats.

Steeds vaker kiezen mensen voor een andere locatie voor de afscheidsbijeenkomst met aansluitend samenzijn en als afsluiting de gang naar begraafplaats of crematorium. Belangrijke redenen daarvoor zijn de gewenste sfeer en het ontbreken van tijdsdruk.

Wij kunnen u een groot aantal locaties aanbieden. Een kerk of rouwcentrum worden regelmatig gekozen maar ook wijkcentra, musea en zelfs de eigen huiskamer hebben zich bewezen als geschikte ruimten voor afscheid.

In centraal Noord Holland zijn nabijgelegen crematoria: crematorium Schagerkogge (Schagen), crematorium Waerdse Landen (Heerhugowaard), crematorium Westerveld (Driehuis), crematorium Haarlem en crematorium Hollands Hof (Hoorn).

In de gemeenten Alkmaar, Bergen, Heiloo, Heerhugowaard en Langedijk zijn behalve de kerken en begraafplaatsen nog vele andere locaties beschikbaar voor een mooie afscheidsbijeenkomst, opbaring of condoleance.

Wij adviseren u graag over een geschikte locatie in uw omgeving.


Er bleek heel veel mogelijk te zijn, ook dingen die ongebruikelijk zijn.