Nederlandstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorDuitstalige uitvaartbegeleiding Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorSpaanstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorEngelstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | Terramor

Dag en nacht bereikbaar op 072-8449767

uw omstandigheden bij uitvaart Alkmaar Bergen Heiloo heerhugowaard | Terramor

Direct na overlijden

Een overlijden vindt meestal thuis, in een ziekenhuis, zorginstelling of een hospice plaats. Het is verstandig om ons in deze gevallen te bellen op 072-8449767 of 06-16431390. Zodra het overlijden door een arts is vastgesteld, kunnen wij direct naar u toekomen en kunnen wij uw wensen met betrekking tot de laatste verzorging en de opbaring met u bespreken.

Als uw naaste is overleden, is er meestal geen reden om u te haasten. U kunt rustig de tijd nemen om bij de overledene te gaan zitten. Misschien wilt u familieleden bellen en verzoeken om langs te komen. U kunt alvast de kleding uitzoeken.

De (huis)arts komt het overlijden vaststellen en schrijft een verklaring van overlijden. Zodra deze verklaring beschikbaar is, kunnen wij u ondersteunen bij de uitvoering van de eerste praktische handelingen, zoals bijvoorbeeld de laatste verzorging van de overledene.


We zijn hierbij stapje voor stapje op een professionele manier begeleid.