Kosten van een uitvaart Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en omgeving


Terramor Uitvaartzorg heeft gekozen voor een transparante werkwijze.


Bij Terramor kunt u kiezen voor een uitvaart-op-maat, een uitvaartarrangement of een uitvaart-in-eigen-hand. Welke keuze u ook maakt, u krijgt altijd een gespecificeerde prijsopgave. Deze transparantie biedt u en ons voordelen:

  • - u houdt controle over de kosten van de uitvaart,
  • - wij kunnen onze aandacht richten op uw wensen en mogelijkheden,
  • - er zijn achteraf geen onaangename verrassingen.


U kunt met en zonder elke uitvaartverzekering bij ons terecht.

Er zijn in Nederland vele aanbieders van uitvaartverzekeringen. U heeft met elke verzekering altijd de vrijheid om de uitvaart door Terramor te laten verzorgen.


Er zijn twee soorten uitvaartverzekeringen: natura en kapitaal. Met een naturaverzekering ontvangt u een pakket diensten zoals dat in uw polis is omschreven. Een kapitaalverzekering betaalt een bedrag uit. Meestal ontvangt u jaarlijks een brief waarin de hoogte van dit bedrag is vermeld.


Als u precies wilt weten wat een uitvaart gaat kosten en of u voldoende verzekerd bent, kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak. Wij komen bij u thuis of u kunt gebruik maken van het uitvaartspreekuur op elke eerste donderdag van de maand in ons rouwcentrum.


Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen met behulp van ons aanvraagformulier. Wij streven er naar om u binnen 24 uur een offerte via e-mail toe te zenden.

kosten
uitvaart
berekenen


voordelige
verzekering
afsluiten