Nederlandstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorDuitstalige uitvaartbegeleiding Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorSpaanstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | TerramorEngelstalige uitvaartzorg Alkmaar Bergen Heerhugowaard Heiloo Langedijk | Terramor

Dag en nacht bereikbaar op 072-8449767
en 06-24163932

uw omstandigheden bij uitvaart Alkmaar Bergen Heiloo heerhugowaard | Terramor

In Memoriam

Met een condoleance toont u uw medeleven aan de mensen die een dierbare hebben verloren. Voor de hieronder vermelde overledenen is een online condoleanceregister geopend.

U bent van harte uitgenodigd om uw herinnering of condoleance te delen. Click op de naam van de overledene om toegang te krijgen tot het condoleanceregister.

Peter Reeling Brouwer († 17 mei 2017)


Wanneer er tevens een online gedenkplaats is geopend, is er ook plaats om herinneringen te bewaren en te delen. Dat kunnen herinneringen zijn in woorden, foto’s filmpjes of muziek. Dat is voor nabestaanden waardevol.

Alle reacties samen vormen een blijvende herinnering aan de overledene en een online monument in woorden, foto’s, filmpjes en muziek.


.... waardoor het verdriet enigszins gelouterd wordt.

Sluiten

logo Terramor

vorigevolgende