Terramor Uitvaartzorg in het kort


Om aan te sluiten bij uw wensen en behoeften bieden wij u keuze uit uitvaart op maat en uitvaartarrangementen.


De naam Terramor is samengesteld uit 'Terra' en 'amor'.

Sinds 2008 begeleiden wij uitvaarten in centraal Noord Holland. Zo nu en dan, op verzoek van familieleden, begeleiden wij ook uitvaarten buiten deze regio.

U kunt bij ons beschikken over een sfeervol eigen rouwcentrum met afscheidshuiskamer en ruimte voor condoleance en afscheid.

Door onze ervaring zijn wij sterk in maatwerk en bijzondere omstandigheden. Wij beschikken over de middelen, het netwerk en de creativiteit om kleine en grote uitvaartwensen in te vullen.

De toenemende vraag naar een sfeer van intimiteit en kleinschaligheid beantwoorden wij met uitvaartarrangementen. Hierover vind u meer informatie onder arrangementen of op de website www.uitvaartarrangementen.nl.


U kunt contact met ons opnemen voor informatie en advies. Wij helpen u graag bij het opschrijven van uw "laatste wensen". U kunt ons bezoeken tijdens het maandelijkse uitvaartspreekuur. Een vrijblijvende offerte kunt u met ons online offerteformulier op elk moment aanvragen. Uw vragen over verzekeren beantwoorden wij aan de hand van een APK van uw uitvaartverzekering.

kosten
uitvaart
berekenen


voordelige
verzekering
afsluiten